lauantai 6. elokuuta 2011

Feeling home

Nyt on siis eletty reilu kaksi vuorokautta Amerikassa. Vasta. Silti tunnen olevani aivan kuin kotonani. Ihmisia on totta kai ikava, mutta taa maa on niin mua varten. Puistattaa ajatuskin valkoisista hangista.

Kerroin housteille suomalaisesta saunakulttuurista avantoineen ja hankipyorimisineen, nyt ne taitaa pitaa meita hulluina... Samoin ne ei osaa arvostaa salmiakkia, Kate ei pystynyt syomaan edes yhta aakkosta. Hapankorput sen sijaan kelpasivat, samoin kuin Fazerin suklaa.

Eilen kaytiin walmartissa ostamassa koulutarvikkeita ym. Suuni loksahti auki kokishyllylla, laskin litrahinnaksi 0,625 dollaria! Eli euroissa alle 50 sentin... I'm in heaven!



Paivalla kaytiin pelaamassa Katen kanssa tennista, tossa on nelja kenttaa noin 200m paassa tasta talosta. Puolen tunnin pelin jalkeen 40 asteessa oli ihan hieno tunne hypata pooliin, toisaalta se vesi tuntu viela kuumemmalta kun ilma... en oo ikina uinu yhta lampimas vedessa ulkona!

Illalla oltiin syomassa naitten houstien kavereitten, noin kymmenhenkisen joukon kanssa. Ne oli hullun mukavia tyyppeja ja tulin hyvin juttuun niitten kans vaikka ne oli jotain kaksvitosia. Se ei Suomessa onnnistuis. Niin ja pitakebab oli hyvaa <3 Ehka hienointa amerikkalaisissa on niitten avoimuus ja sosiaalisuus, naa alkaa jutteleen ihan ventovieraittenkin ihmisten kanssa tyyliin 'how are u today?'. Se on jotain mita suomalaistenkin pitais oppia! Kulttuurishokista ei siis ole ollut tietoakaan, musta tuntuu etta se on enemman vaarana tulla ku palaan takasin...

Tanaan ollaan ehditty kayda Blainen kanssa harrastamassa mountain bikingia, intermediate-rata oli 5,5 mailia eli jotain 8 km pitka. Ajettiin siis maastopyorilla pitkin metsassa kiemurtelevaa rataa yrittaen olla tormaamatta puihin. En yllatyksekseni tormannyt yhteenkaan.

Tanaan mennaan kattoon viela ainakin uusin potteri. Niin ja antakaa ihmeessa lisaa kommentteija ja neuvoja tahan, blogimaailma ei oo tullu viela kovin tutuks...





//hehe, muokkaan blogiini iPad 2:lla, aika porho olo :p//

6 kommenttia:

  1. vou siistii :D ma voin joskus selittaa ton blogin ulkoasuun vinkkeja... tee joku kuvabanneri vaik picnik.comilla!? :)

    VastaaPoista
  2. taitaa tulla aika mahti vuosi :))

    VastaaPoista
  3. Dani kuuntele omaa järkees äläkä roosaa ulkoasus ;D Sulle tulee kyllä niin helmi vuosi... Ehkä hiukan kateellinen :D

    VastaaPoista
  4. Aika hyvin ollu kyl ohjelmaa :D itekki ku pääsis ni nomnom

    VastaaPoista