tiistai 8. marraskuuta 2011

Youth Rally, MSU & Talent Show

Elieli, tassa lokakuun lopun ja marraskuun alun tapahtumat pahkinankuoressa.

Kirkon nuortenryhman retkikausi jatkui youth rallylla lokakuun lopulla. Se oli siis tollanen church of christien yhdessa jarjestama nuortentapahtuma, missa on lahinna musiikkia ja opetusta. Se ei ollut mikaan jarjettoman iso juttu, siella oli nuortenryhmat noin viidestatoista eri kirkosta. Ajettiin perjantaina Louisianaan, josta tulikin jo kahdeksas osavaltio missa oon kaynyt!


Teemana oli "How He Loves". Suurin osa opetuksista oli loistavia. Kaks puhetta pitanyt Wiley Lowe oli yksi parhaimmista puhujista keita olen ikina kuullut. Se veti ekan vartin kaytannosta puhdasta stand-uppia ja sito sen sitten johonkin uskonnolliseen aiheeseen. Nerokasta.


En oo vielakaan ihan sinut akapella-ylistyksen kanssa, mutta yllattavan hyvin ne viis tyyppia sai yleiston mukaan.


Yovyttiin ihan kivassa hotellissa. Taa on niitten poolilta.


Lauantai-ilta huipentui jonkun neverheardin bandin konserttiin, mutta hauskaa silti oli! Oli kans hullun kivaa kun naki ihmisii joihin tutustu sillon viime reissulla Arkansasissa.



Sunnuntaina pysahdyttiin jossain pain yhelle ostarille. Toi sisalla ollut kakskerroksinen karuselli oli kuvan arvonen.


Chick-fil-a milkshake on jotain taivaallista.


Candy store! Elamani ensimmainen rock candy.


Eric on hieno mies.


Jonathan on meijan uus nuorisopastori ja taa oli sen eka reissu meijan nuortenryhman kanssa. Aivan mahtava tyyppi!

---


Niin, halloween tosiaan oli ja meni. Vahan harmittaa ku olin kipee ja missasin kirkon halloween-partyt, mutta kokonaisuutena koko juhla oli kiva kokemus. Taalla on hauska kun viela suurin osa lukiolaisistakin menee trick or treat.

Perjantaina oltiin katen porukoilla ja zoeyn halloween-asu on kylla maininnan arvoinen!




Tykkaan leikkia mun kameralla.

---



Viime viikonloppu oli aika futispainotteinen. Perjantaina olin meijan koulun fudispelissa todistamassa titaanien voittoa ja lauantaina oltiinkin sitten taas kunnon college-pelissa.


Taalla Kate asu kun se opiskeli 2000-2004.


Nailla on siis tallasii jannia ryhma-asuntoloita joihin mahtuu viitisenkymmenta henkee. Mietittiin vaan miten hienoo ois asua tallases, kun sun kaverit on koko ajan ihan vieressa ja alakerrassa voi jarjestaa bileita jne.


Mentiin siis yhteen noista taloista brunchille ennen pelia. Tarjoilut oli aika kattavat!




Taa amerikkalainen yliopistoelama vaan vaikuttaa niin taydelliselta. Ihan arsyttaa. Mietittiin monan kanssa miten me paastais tanne maksamatta sita kolmeekymmenta tonnii vuodessa...



Itse peli oli aika tylsa, meijan vastustajasta ei oikein ollu vastukseks ja johettiin jo ekan quarderin jalkeen kolmella touchdownilla eli 21-0. Lahettiin sielta puoliajan jalkeen kattomaan telkkarista vuosisadan peliksi mainostettua LSU-Alabama -pelia, jonka ensitsimainittu lopulta vei.


Niin ja se oli homecoming-peli, joten homecoming-queen seka -king valittiin kanssa edustamaan yliopistoa.

---

Maanantaina oli koulun oma talent-show. Se oli niin hauska! Tossa karkikolmikko. Mun suosikit oli kolmanneks sijoittuneet Madison ja Rachel jotka rappas ja tanssi samalla kaikkee robotista streetdanceen.



Sarahin ja Hollin "Mighty To Save" oli kans jotain hienoo.


Koulun blondit!

---

Tehdaan sitten kanssa taa Konstan haaste, eli tässä 8 random faktaa itestäni. Sori oon laiska enkä jaksa pistää haasteita eteenpäin, mutta tässä nää nyt on:

1. Nukun joka ikinen yö kaulahuivi kaulassa.

2. Kaulahuivini poliittisten merkitysten ansiosta jouduin kanssa kerran israelin lentokentällä turvamiesten erityiskuulusteluun.

3. Räppasin joskus ja esiinnyinkin kerran julkisesti.

4. Olen heittänyt Juha Tapiota ilmapallolla.

5. Uskon Jeesukseen.

6. Kavin riparin Espanjassa.

7. En tykkää pekonista.

8. Muistan ulkoa piin 300 ensimmäistä desimaalia.

---

Joo eli viela pari viikkoa koulua ja sitten se ois viikon loma. Ootan innolla kanssa jo joulua, koska paasen viettaan sita mun tadin ja serkkujen kanssa ja jatkaan niitten kanssa viela Washington D.C:hen jos kaikki menee suunnitelmien mukaan!

Loppukevennyksen tarjoilee taas mun mahtavan huumorintajun omaava matikanopettaja:

10 kommenttia:

  1. Repesin tolle "juha tapiota ilmapallolla" jutulle :D:D:D

    noi yhet kuvat on niiin siistejä mut blogger pilaa laadun! sun kanstsis ladata noi kuvat jonku muun kautta..älä kysy miten ku en itekkää osaa :D

    VastaaPoista
  2. voin ylpeenä olla sun kaveri ku tiesin noi randomfaktat jo etukäteen ;)

    VastaaPoista
  3. Älä sano Dani et oot menny opettelamaan lisää piin desimaaleja >_> muistaakseni osasit hikisesti 250? :D

    VastaaPoista
  4. whaaaat osaat 300 piin desimaalia?!??!?!:oo härre:D:D mä osaan 30 ja kaikki on silleen wou mutta eihän tuo oo sitte mitään suhun verrattuna:----D

    ps. sulla on kiva vaihtariblogi, poikien vaihtariblogeista ehdottomasti paras!

    VastaaPoista
  5. Samat jennalle. Mighty to savest tuli mieleen, et ooks kuullu sen nb:n born again special editionin remixin mighty to savest? Mä ostin sen albumin joku kuukaus sitte ja olin ihan wow :D Ja tälleen btw: oon taas lauantain ja sunnuntain soittamas musaa synergialla, ja se remixi on soittolistal :)

    VastaaPoista
  6. Jenna: hyva jenna, voit olla ylpee itestas ;)

    Joonas: joo oli vahan tylsa study hall -tunti ni tuli opeteltua ajan kuluks lisaa :D

    Monica: hei kiitti! :) eika 300 nyt niin paljon loppujen lopuks oo ku opettelee aina muutaman kymmenen kerralla... ;)

    Veikko: en oo kuullu eika deluxee tullu ostettua ku omistan sen alkuperasen. Mut pitaa tsekata! Ps. tsekkaa peter furler - on fire, se tuli ostettuu pari viikkoo sitten :)

    VastaaPoista
  7. Edellee oisin tulos usaa jos ois rahaa :DD sun pitää muute opettaa joskus taas piin desimaaleja ku osaan ne 35 vieläki :DDDDDD TUOMAS

    VastaaPoista
  8. ''4. Olen heittänyt Juha Tapiota ilmapallolla.''

    Vooooi kauhia ! en tiiä muistatko minnuu mut taisinpa seisoo siun takana siinä keikalla ja jutusteltiin jottain siinä sen jälkeen. Oltiin kavereita feissarissaki mut sit jostain syystä katosit sieltä :D mut joo... tosi kiva tää blogis, jään ehottomasti seurailee ! pie ihan älyttömän hauskaa ! :)

    VastaaPoista
  9. Hennaa vahan hienoo et loysit ittes tanne! :) todellakin muistan, lisaile mut ihmeessa takaisin! Ja hauskaa pidellaan, mitas sinne suomeen kuuluu?

    Ja tuoppi en ois uskonu et muistat ne 35 vielakin :D good job!

    VastaaPoista
  10. pistin sulle kutsuu naamakirjaan, et jutellaan siel sit vaik lisää 8)

    VastaaPoista